Sähköinen ajanvaraus »

Fasciamanipulaatio ja -käsittelyt

FASCIAMANIPULAATIO

Fasciamanipulaatio on italialaisen Luigi Steccon luoma manuaalinen menetelmä, joka perustuu fascian anatomiaan ja biomekaaniseen malliin. Hoito perustuu tarkkaan taustatietojen kartoitukseen, liiketesteihin ja em. perustuviin fascian muutosten käsittelyihin. Hoidon tulos varmennetaan ennen terapiaa toteutettujen liiketestien toistamisella.

Fasciamanipulaatio on menetelmä, jonka avulla voidaan hoitaa esim.  liikkeen tuottamisen ongelmia, liikerajoituksia, ”selittämättömiä” liikehäiriöitä ja kipuoireita sekä esim. huimausoireita. Arvet huomioidaan hoitosuunnitelmaa tehtäessä, samoin kaikki aiemmat vammat / tapaturmat, jotka voivat vaikuttaa nykyisen oireen olemassa oloon.
Fasciamanipulaatio on rekisteröity tuotemerkki, ja fasciamanipulaatiokoulutuksen voi käydä ainoastaan fysioterapeutti tai lääkäri.

Fysiopisteessä fasciamanipulaatiohoitoja tekevät seuraavat henkilöt:

Aliranta Eija (Level l ja ll)
Kuoremäki Vuokko (Level l ja ll a)
Anttonen Mirja (Level l ja ll a)
Parkatti Aune ( Level l ja ll a)
(Fasciamanipulaatiokoulutuksessa on 4 kolmen päivän koulutusosiota, la ja b sekä ll a ja b, Kuoremäki, Anttonen ja Parkatti suorittavat tutkinnon loppuun helmikuussa 2021)

 

MUUT FASCIAKÄSITTELYT

Seuraavassa lista fysioterapeuteistamme, jotka osaavat fasciakäsittelytekniikat, joilla saadaan nopea kivunlievitys ja liikkuvuuden lisääntyminen aikaiseksi mm. olkanivelen / alaselän / lantion alueelle:

-Anttonen Mirja, Aliranta Eija, Hytönen Lasse, Kuoremäki Vuokko, Mäntynen Tiina, Parkatti Aune.

Fasciakäsittelyssä huomioidaan pitkät kehon liikeketjut ja terapiamuodossa hyödynnetään raajojen ja lihasten liikkeitä tehokkuuden aikaansaamiseksi. Fasciakäsittelyt ovat olennainen osa nykyaikaista fysioterapiakäytäntöä. Nämä käsittelytekniikat toimivat hyvin myös turvotuksen sekä mm. leikkausarpien kovettumien hoidossa. Fasciakäsittelytekniikat ovat pinnallisempaan kudokseen kohdistuvampia pääosin, toisin kuin seuraavassa esitelty fasciamanipulaatiohoito.

 

Fysioterapeutti Samuli Lehtinen aloittaa

Fysiopisteen palvelut täydentyvät edelleen, kun fysioterapeutti, urheiluhieroja Samuli Lehtinen aloittaa...

Lue lisää »

Fysioterapiaa turvallisesti

Fysioterapiapalvelut turvallisesti Käytämme kirurgisia maskeja kaikkien asiakkaittemme kanssa. Käyttämämme maskit...

Lue lisää »

UUTTA: Fysioterapeutin vastaanotto videoyhteydellä

Fysiopisteessä on otettu käyttöön etävastaanotto, joka toimii, kun asiakkaalla on...

Lue lisää »

Lue kaikki »