Sähköinen ajanvaraus »

Fasciamanipulaatio ja
-käsittelyt

FASCIAMANIPULAATIO

Fasciamanipulaatio on italialaisen Luigi Steccon luoma manuaalinen menetelmä, joka perustuu fascian anatomiaan ja biomekaaniseen malliin. Hoito perustuu tarkkaan taustatietojen kartoitukseen, liiketesteihin ja em. perustuviin fascian muutosten käsittelyihin. Hoidon tulos varmennetaan ennen terapiaa toteutettujen liiketestien toistamisella.

Fasciamanipulaatio on menetelmä, jonka avulla voidaan hoitaa esim.  liikkeen tuottamisen ongelmia, liikerajoituksia, ”selittämättömiä” liikehäiriöitä ja kipuoireita sekä esim. huimausoireita. Arvet huomioidaan hoitosuunnitelmaa tehtäessä, samoin kaikki aiemmat vammat / tapaturmat, jotka voivat vaikuttaa nykyisen oireen olemassa oloon.
Fasciamanipulaatio on rekisteröity tuotemerkki, ja fasciamanipulaatiokoulutuksen voi käydä ainoastaan fysioterapeutti tai lääkäri.

Fysiopisteessä fasciamanipulaatiohoitoja tekevät seuraavat henkilöt:

Aliranta Eija (Level l ja ll, lll ja IV)
Kuoremäki Vuokko (Level l ja ll a)
Anttonen Mirja (Level l ja ll )
Parkatti Aune ( Level l ja ll )
(Fasciamanipulaatiokoulutuksessa on 4 kolmen päivän koulutusosiota, l a ja b sekä ll a ja b. Level lll-tason koulutus perehdyttää sisäelinperäisiin tuki-ja liikuntaelinvaivoihin, esim, vatsan alueen operaatioitten jälkitilat, pitkittynyt yskä- tai närästysoire jne. )

 

MUUT FASCIAKÄSITTELYT

Seuraavassa lista fysioterapeuteistamme, jotka osaavat fasciakäsittelytekniikat, joilla saadaan nopea kivunlievitys ja liikkuvuuden lisääntyminen aikaiseksi mm. olkanivelen / alaselän / lantion alueelle:

-Anttonen Mirja, Aliranta Eija, Gallén Toni, Kuoremäki Vuokko, Laukkanen Juha, Parkatti Aune.

Fasciakäsittelyssä huomioidaan pitkät kehon liikeketjut ja terapiamuodossa hyödynnetään raajojen ja lihasten liikkeitä tehokkuuden aikaansaamiseksi. Fasciakäsittelyt ovat olennainen osa nykyaikaista fysioterapiakäytäntöä. Nämä käsittelytekniikat toimivat hyvin myös turvotuksen sekä mm. leikkausarpien kovettumien hoidossa. Fasciakäsittelytekniikat ovat pinnallisempaan kudokseen kohdistuvampia pääosin, toisin kuin seuraavassa esitelty fasciamanipulaatiohoito.

 

Palvelemme kesän aikana normaaliin tapaan !

Tervetuloa kesän aikana fysioterapiaan ! Palvelemme normaalisti aukioloaikojemme mukaan, lomailemme...

Lue lisää »

Kotitalousvähennys fysioterapiapalveluista 2024

Asiakkaan kotona toteutettavat fysioterapiapalvelut ovat kotitalousvähennyksen piirissä. Kotitalousvähennys on 60%...

Lue lisää »

UUTTA, PIENAPUVÄLINEET FYSIOPISTEESTÄ!

Olemme täydentäneet tukivarastoamme. Nyt meiltä saatavilla laadukkaat Respectan mallistossa olevat...

Lue lisää »

Lue kaikki »