Sähköinen ajanvaraus »

Fysioterapiaa turvallisesti

Fysioterapiapalvelut turvallisesti

Käytämme kirurgisia maskeja kaikkien asiakkaittemme kanssa. Käyttämämme maskit suojaavat sekä asiakasta että terapeuttia. Maskit vaihdetaan joka terapiatilanteen välissä. Emme edellytä oireettomilta asiakkailtamme maskin käyttöä, mutta jos haluat käyttää omaa maskia terapiatilanteessa, sen on hyvin mahdollista.

Käsienpesu- ja desinfiointipiste on heti sisäänkäynnin yhteydessä, käytä tätä meille tullessasi ja lähtiessä.

Suojainkäytäntöjen tehostuttua, ei fysioterapiapalvelujen toteutuksessa ole enää ns. riskiryhmärajoituksia. Toteutamme fysioterapiaa kotikäynteinä asiakkaitten kotiin, palvelutaloihin jne normaaliin tapaan, tehostettua hygienia- ja suojainkäytäntöjä noudattaen. Palvelutalojen vierailurajoitukset eivät koske terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joten fysioterapiasarjojen toteutukselle ei ole estettä.

Tervetuloa !

 

Fysioterapeutti Samuli Lehtinen aloittaa

Fysiopisteen palvelut täydentyvät edelleen, kun fysioterapeutti, urheiluhieroja Samuli Lehtinen aloittaa...

Lue lisää »

Fysioterapiaa turvallisesti

Fysioterapiapalvelut turvallisesti Käytämme kirurgisia maskeja kaikkien asiakkaittemme kanssa. Käyttämämme maskit...

Lue lisää »

UUTTA: Fysioterapeutin vastaanotto videoyhteydellä

Fysiopisteessä on otettu käyttöön etävastaanotto, joka toimii, kun asiakkaalla on...

Lue lisää »

Lue kaikki »