Sähköinen ajanvaraus »

Iida Auvinen aloittaa 9.5.2022

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja Iida Auvinen aloittaa työt Fysiopisteessä maanantaina 9.5. Iida tulee toteuttamaan fysioterapian lähetehoitoja lääkärin lähetteellä sekä ilman lähetettä. Myös leikkausten jälkeinen kuntoutus, kuten olkapää-, lonkka-, sekä polvileikkausten jälkeinen fysioterapia on hänen alaansa! Iidan erityisosaamista on purentaongelmien fysioterapia. Iida tekee myös kotikuntoutussarjoja asiakkaan kotiin tai palvelutaloihin Äänekosken alueella (esim. parkinson-kuntoutus, AVH-kuntoutus, liikuntakyvyn ylläpito ja kehittäminen).

Iidan manuaalisen taidot ovat vahvat jo aikaisemman hierojakoulutuksen myötä ja työkokemusta hänellä on yksityispuolelta jo parin vuoden ajalta.

Toivotamme helposti lähestyttävän ja mutkattoman Iidan tervetulleeksi työyhteisöömme!

Ajanvaraus vastaanotolle puh. 014 523 099 tai sähköinen ajanvaraus netissä www.fysiopiste.fi


Uusi maskisuositus huhti-toukokuulle 2022

Emme edellytä asiakkaalta maskin käyttöä terapiatilanteen aikana, mutta näin halutessaan maskia voi hyvin käyttää. Asiakas voi halutessaan käyttää maskia odotustiloissamme. Me terapeutit käytämme maskeja totuttuun tapaan aina terapiatyön aikana.

Edelleen suosittelemme käsien pesua aulassa sekä käsidesin käyttöä ennen terapiatiloihin siirtymistä.

Tulethan meille terveenä.

Kiitos yhteistyöstä !


Juha Laukkanen aloitti

Fysioterapeutti Juha Laukkanen on taustaltaan liikunnan ohjaaja, hieroja sekä FAF personal trainer. Juha on meille Fysiopisteen väelle ja myös joillekin asiakkaille vanha tuttu, hän on tehnyt meillä useamman vuoden sijaisuuden aiemmin.

Juha on kehittänyt osaamistaan kattavin manuaalisen terapian koulutuksin. Hänellä on vahva kokemus urheiluvammojen kuntouttamisesta, erityisesti alaraajavammojen sekä olkapäävaivojen osalta. Lisäksi hänellä on taitoa hyvänlaatuisen asentohuimauksen hoitoon sekä purentavaivojen fysioterapiaan.

Tervetuloa Juhan vastaanotolle! Ajanvaraus puh. 014 523 099. Myös nettiajanvaraus toimii fysiopiste.fi sivustomme kautta !


Iida Auvinen aloittaa 9.5.2022

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja Iida Auvinen aloittaa työt Fysiopisteessä maanantaina 9.5....

Lue lisää »

Uusi maskisuositus huhti-toukokuulle 2022

Emme edellytä asiakkaalta maskin käyttöä terapiatilanteen aikana, mutta näin halutessaan...

Lue lisää »

Juha Laukkanen aloitti

Fysioterapeutti Juha Laukkanen on taustaltaan liikunnan ohjaaja, hieroja sekä FAF...

Lue lisää »

Lue kaikki »