Sähköinen ajanvaraus »

KORONARAJOITUKSET PURETTU -FYSIOTERAPEUTIT PALVELUKSESSANNE !

HUOM ! Kaikissa terapioissa huomioidaan hygienia STM ohjeistuksen mukaisesti ja kasvomaskien sekä suojakäsineiden käyttö on välttämätöntä kotikäynneillä sekä riskiryhmään kuuluvien kanssa. Suojainasioissa noudatamme erityistä huolellisuutta. Vaikka 1.7 alkaen suojavarusteiden käyttövelvoite muuttui suositukseksi, niin Fysiopiste käyttää suojaimia aina kun terapia tapahtuu muualla kuin hoitolaitoksemme tiloissa. Käytämme maskeja myös riskiryhmäläisten kanssa, mutta myös jos toivot, että terapeuttisi käyttää maskia, niin teemme sen mielellämme !

– KELA lähikuntoutus toteutuu normaaliin tapaan. KELA:n myöntämän kuntoutuksen voi toteuttaa Fysiopisteessä ja kotikäynteinä. KELA allasterapiat alkavat elokuussa 5.8 alkaen, kun sekä Vesivelho että Suolahden uimahalli avautuvat. 
– Kaikkea fysioterapiaa, mukaan lukien lääkärin määräämää lähetehoitoa (SV3f-lähete) voidaan 1.6 alkaen toteuttaa myös Äänekosken kaupungin palvelutaloissa ja hoivapalveluyksiköissä ns. kotikäynteinä.
-Fysioterapia voidaan toteuttaa päiväkodeissa
-Kotikäynnit sallitaan ikäihmisten luokse, käytämme maskeja jokaisella käynnillä. 

Jos sinua askarruttaa fysioterapian aloitus, niin vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin, puh. 014-523 099 tai info@fysiopiste.fi

UUTTA: FYSIOTERAPEUTIN ETÄVASTAANOTTO VIDEOYHTEYDELLÄ

Fysiopisteessä on otettu käyttöön etävastaanotto, joka toimii, kun asiakkaalla on käytössään läppäri, pöytäkone tai tabletti, jossa on kamera. (puhelimen kamera on hieman liian pieni etävastaanottoa varten).

Käytännössä yhteys toimii siten, että tarvitsemme asiakkaan sähköpostiosoitteen. Lähetämme sähköpostiin videoyhteys- linkin, ja sitten olemmekin kohta yhtä aikaa linjoilla kasvotusten.

Voit varata ajan etävastaanotolle 

  • puhelimitse 014 523 099
  • sähköisellä ajanvarauksella. HUOMAA nettivarausta tehdessäsi: kirjoita ehdottomasti varauksen aihe / kuvaus kohtaan etävastaanotto! Näin tiedämme, että olet tulossa etävastaanotolle, muuten odottaisimme sinua paikan päälle.

Etävastaanoton kautta voidaan tehdä seuraavat asiat:

  • alkuhaastattelu, esitietojen kerääminen, tutkiminen, hoitolinjausten suunnittelu
  • akuutin vaiheen liikeohjeistus ja muut hoitotoimet
  • omatoimiharjoittelun ohjaus

Jos olet hieman flunssaoireinen, ja olet tulossa ensimmäistä kertaa vastaanotolle, suosittelemme ensikontaktiksi etävastaanottoa. Pääsemme aloittamaan myöhemmin läsnäterapian heti, kun olet tervehtynyt.

Etävastaanottoaikoja saa kaikille fysioterapeuteillemme.

Etävastaanoton hinta: perushinnastomme mukainen laskutus

Kela-korvauksen voi vähentää etävastaanoton hinnasta kuten paikan päälläkin tapahtuvasta fysioterapiasta. Vakuutusyhtiöt korvaavat etäterapian täysin, kuten läsnäoloterapiankin.

TERVETULOA FYSIOPISTEESEEN MYÖS ETÄNÄ 🙂

Tiesithän tämän: asiakas saa valita fysioterapiansa toteuttajan itse

Viime aikoina paikkakunnalla on asiakkaille alkanut tulla tekstiviestejä, joissa potilas ohjataan ottamaan yhteyttä tiettyyn fysioterapiatoimijaan sen jälkeen, kun hän on saanut lääkäriltä määräyksen fysioterapiaan. Kyseessä on SV3f-lähete ” TUTKIMUS- JA HOITOMÄÄRÄYS fysioterapiaan.”

Tällainen toiminta on harhaan johtavaa markkinointia.

Suomessa jokainen potilas, joka itse maksaa fysioterapialähetteessä määrätyn hoidon, saa itse valita sen paikan, missä haluaa terapian toteutuvan. Sv3f-lähetteellä tapahtuvasta fysioterapiasta jokainen on oikeutettu saamaan KELA-korvauksen, toteutuspaikasta riippumatta.

Lähetteen kirjoittaja voi suositella jotakin fysioterapiapalvelun tuottajaa, jos on tiedossa esim. erityisosaaminen, jota kyseinen sairauden hoitaminen vaatii. Ohjaus voi tulla kyseeseen myös silloin, kun joku toinen osapuoli  maksaa määrätyn fysioterapian, esim. vakuutusyhtiö. Jos potilas kustantaa kuntoutuksensa / fysioterapiansa itse, valitsee hän toteutuspaikkansa itse. Lähetettä voi käyttää missä tahansa fysioterapialaitoksessa, missä päin Suomea tahansa.

Haluamme näin informoida paikkakunnan asiakkaita, sillä em. viestit ovat aiheuttaneet epätietoisuutta ja kyselyjä. Toivottavasti tämä viesti selkiyttää asiaa. Vastaamme mielellämme, jos asia vielä askarruttaa.

terveisin,

Fysiopisteen väki.

KORONARAJOITUKSET PURETTU -FYSIOTERAPEUTIT PALVELUKSESSANNE !

HUOM ! Kaikissa terapioissa huomioidaan hygienia STM ohjeistuksen mukaisesti ja...

Lue lisää »

UUTTA: FYSIOTERAPEUTIN ETÄVASTAANOTTO VIDEOYHTEYDELLÄ

Fysiopisteessä on otettu käyttöön etävastaanotto, joka toimii, kun asiakkaalla on...

Lue lisää »

Tiesithän tämän: asiakas saa valita fysioterapiansa toteuttajan itse

Viime aikoina paikkakunnalla on asiakkaille alkanut tulla tekstiviestejä, joissa potilas...

Lue lisää »
Lue kaikki »