Sähköinen ajanvaraus »

Fysioterapeutti Samuli Lehtinen aloittaa

Fysiopisteen palvelut täydentyvät edelleen, kun fysioterapeutti, urheiluhieroja Samuli Lehtinen aloittaa työt juhannusviikolla.

Samuli tulee työskentelemään fysioterapian läheteasiakkaitten kanssa pääosin tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutuksen parissa, lisäksi hän tekee hierontahoitoja lähetteellä tai ilman.

Samulilla on urheilutaustaa pikajuoksun parissa, ja tätä kokemusta hän voi monin tavoin hyödyntää terapiatyössä, myös urheilufysioterapian puolella.

Hänelle saa aikoja jo myös nettiajanvarauksen kautta.

Tervetuloa !


Fysioterapiaa turvallisesti

Fysioterapiapalvelut turvallisesti

Käytämme kirurgisia maskeja kaikkien asiakkaittemme kanssa. Käyttämämme maskit suojaavat sekä asiakasta että terapeuttia. Maskit vaihdetaan joka terapiatilanteen välissä. Emme edellytä oireettomilta asiakkailtamme maskin käyttöä, mutta jos haluat käyttää omaa maskia terapiatilanteessa, sen on hyvin mahdollista.

Käsienpesu- ja desinfiointipiste on heti sisäänkäynnin yhteydessä, käytä tätä meille tullessasi ja lähtiessä.

Suojainkäytäntöjen tehostuttua, ei fysioterapiapalvelujen toteutuksessa ole enää ns. riskiryhmärajoituksia. Toteutamme fysioterapiaa kotikäynteinä asiakkaitten kotiin, palvelutaloihin jne normaaliin tapaan, tehostettua hygienia- ja suojainkäytäntöjä noudattaen. Palvelutalojen vierailurajoitukset eivät koske terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joten fysioterapiasarjojen toteutukselle ei ole estettä.

Tervetuloa !

 


UUTTA: Fysioterapeutin vastaanotto videoyhteydellä

Fysiopisteessä on otettu käyttöön etävastaanotto, joka toimii, kun asiakkaalla on käytössään läppäri, pöytäkone tai tabletti, jossa on kamera. (puhelimen kamera on hieman liian pieni etävastaanottoa varten).

Käytännössä yhteys toimii siten, että tarvitsemme asiakkaan sähköpostiosoitteen. Lähetämme sähköpostiin videoyhteys- linkin, ja sitten olemmekin kohta yhtä aikaa linjoilla kasvotusten.

Voit varata ajan etävastaanotolle 

  • puhelimitse 014 523 099
  • sähköisellä ajanvarauksella. HUOMAA nettivarausta tehdessäsi: kirjoita ehdottomasti varauksen aihe / kuvaus kohtaan etävastaanotto! Näin tiedämme, että olet tulossa etävastaanotolle, muuten odottaisimme sinua paikan päälle.

Etävastaanoton kautta voidaan tehdä seuraavat asiat:

  • alkuhaastattelu, esitietojen kerääminen, tutkiminen, hoitolinjausten suunnittelu
  • akuutin vaiheen liikeohjeistus ja muut hoitotoimet
  • omatoimiharjoittelun ohjaus

Jos olet hieman flunssaoireinen, ja olet tulossa ensimmäistä kertaa vastaanotolle, suosittelemme ensikontaktiksi etävastaanottoa. Pääsemme aloittamaan myöhemmin läsnäterapian heti, kun olet tervehtynyt.

Etävastaanottoaikoja saa kaikille fysioterapeuteillemme.

Etävastaanoton hinta: perushinnastomme mukainen laskutus

Kela-korvauksen voi vähentää etävastaanoton hinnasta kuten paikan päälläkin tapahtuvasta fysioterapiasta. Vakuutusyhtiöt korvaavat etäterapian täysin, kuten läsnäoloterapiankin.

TERVETULOA FYSIOPISTEESEEN MYÖS ETÄNÄ 🙂


Fysioterapeutti Samuli Lehtinen aloittaa

Fysiopisteen palvelut täydentyvät edelleen, kun fysioterapeutti, urheiluhieroja Samuli Lehtinen aloittaa...

Lue lisää »

Fysioterapiaa turvallisesti

Fysioterapiapalvelut turvallisesti Käytämme kirurgisia maskeja kaikkien asiakkaittemme kanssa. Käyttämämme maskit...

Lue lisää »

UUTTA: Fysioterapeutin vastaanotto videoyhteydellä

Fysiopisteessä on otettu käyttöön etävastaanotto, joka toimii, kun asiakkaalla on...

Lue lisää »

Lue kaikki »