Sähköinen ajanvaraus »

UUTTA! Fasciamanipulaatiolla apua vaivoihin, joiden taustalla sisäelinperäiset syyt

Fysioterapeutti, OMT Eija Aliranta on suorittanut fasciamanipulaatio level lll ja lV koulutukset, jotka antavat valmiudet hoitaa vaivoja, joiden taustalla voi olla sisäelinperäisiä syitä. Toistuvien oireiden, ja mahdollisesti laajenevien oirekuvien taustalla voi olla esim. :

-toistuvat virtsatietulehdukset tai munuaiskivet (esim, lantion ja alaraajojen toistuvat kivut, tiheävirtsaisuus, pidätysongelmat)

– ärtyneen suolen oireyhtymä (IBS) ja muut toiminnalliset suolistovaivat (esim, selkävaivat, ylävatsan paineen tuntu, närästysoire, palan tunne kurkussa)

– sappivaivat ja sappileikkaukset (tähän liittyen esim. lantion alueen kivut, ylävatsan kivut, kipu lapojen välissä, närästysoire, yölliset olkapääkivut)

– astma (em. liittyen symmetriset tai toispuoleiset olkapää- ja yläraajakivut, pitkittynyt yskä, ylävatsavaivat)

Fasciamanipulaatio level lll ja lV antavat valmiudet myös ns, systeemisten ongelmien hoitoon, kuten esim, hormonaaliset päänsärky / alaselkävaivat, verenkierto-ongelmiin liittyvät neuropaattiset kivut, lymfajärjestelmään liittyvät alaraajaturvotukset / turvotuksen ja paineen tuntu alaraajoisssa.

Hoitomenetelmässä ei hoideta sisäelimiä, vaan muutetaan sisäelinten ympäristöä edullisempaan suuntaan manuaalisen terapian avulla. Hoitoa ennen fysioterapeutti tekee perusteellisen haastattelun ja tutkimuksen.

Lisätiedustelut  eija.aliranta@fysiopiste.fi

Kelan korvaus fysioterapiasta poistuu 1.1.2023. Tässä ytimekäs tiedote:

Hallituksen esityksestä ja eduskunnan 15.12.2022 päätöksellä KELA-korvaukset kaikista fysioterapiapalveluista poistuvat....

Lue lisää »

Fysiopiste on KELA:n palveluntuottaja

Äänekosken Fysiopiste jatkaa KELA:n vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajana vuoden 2023...

Lue lisää »

UUTTA! Fasciamanipulaatiolla apua vaivoihin, joiden taustalla sisäelinperäiset syyt

Fysioterapeutti, OMT Eija Aliranta on suorittanut fasciamanipulaatio level lll ja...

Lue lisää »

Lue kaikki »