Sähköinen ajanvaraus »

KORONARAJOITUKSET PURETTU -FYSIOTERAPEUTIT PALVELUKSESSANNE !

HUOM ! Kaikissa terapioissa huomioidaan hygienia STM ohjeistuksen mukaisesti ja kasvomaskien sekä suojakäsineiden käyttö on välttämätöntä kotikäynneillä sekä riskiryhmään kuuluvien kanssa. Suojainasioissa noudatamme erityistä huolellisuutta. Vaikka 1.7 alkaen suojavarusteiden käyttövelvoite muuttui suositukseksi, niin Fysiopiste käyttää suojaimia aina kun terapia tapahtuu muualla kuin hoitolaitoksemme tiloissa. Käytämme maskeja myös riskiryhmäläisten kanssa, mutta myös jos toivot, että terapeuttisi käyttää maskia, niin teemme sen mielellämme !

– KELA lähikuntoutus toteutuu normaaliin tapaan. KELA:n myöntämän kuntoutuksen voi toteuttaa Fysiopisteessä ja kotikäynteinä. KELA allasterapiat alkavat elokuussa 5.8 alkaen, kun sekä Vesivelho että Suolahden uimahalli avautuvat. 
– Kaikkea fysioterapiaa, mukaan lukien lääkärin määräämää lähetehoitoa (SV3f-lähete) voidaan 1.6 alkaen toteuttaa myös Äänekosken kaupungin palvelutaloissa ja hoivapalveluyksiköissä ns. kotikäynteinä.
-Fysioterapia voidaan toteuttaa päiväkodeissa
-Kotikäynnit sallitaan ikäihmisten luokse, käytämme maskeja jokaisella käynnillä. 

Jos sinua askarruttaa fysioterapian aloitus, niin vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin, puh. 014-523 099 tai info@fysiopiste.fi

KORONARAJOITUKSET PURETTU -FYSIOTERAPEUTIT PALVELUKSESSANNE !

HUOM ! Kaikissa terapioissa huomioidaan hygienia STM ohjeistuksen mukaisesti ja...

Lue lisää »

UUTTA: FYSIOTERAPEUTIN ETÄVASTAANOTTO VIDEOYHTEYDELLÄ

Fysiopisteessä on otettu käyttöön etävastaanotto, joka toimii, kun asiakkaalla on...

Lue lisää »

Tiesithän tämän: asiakas saa valita fysioterapiansa toteuttajan itse

Viime aikoina paikkakunnalla on asiakkaille alkanut tulla tekstiviestejä, joissa potilas...

Lue lisää »
Lue kaikki »