Sähköinen ajanvaraus »

Tiesithän tämän: asiakas saa valita fysioterapiansa toteuttajan itse

Viime aikoina paikkakunnalla on asiakkaille alkanut tulla tekstiviestejä, joissa potilas ohjataan ottamaan yhteyttä tiettyyn fysioterapiatoimijaan sen jälkeen, kun hän on saanut lääkäriltä määräyksen fysioterapiaan. Kyseessä on SV3f-lähete ” TUTKIMUS- JA HOITOMÄÄRÄYS fysioterapiaan.”

Tällainen toiminta on harhaan johtavaa markkinointia.

Suomessa jokainen potilas, joka itse maksaa fysioterapialähetteessä määrätyn hoidon, saa itse valita sen paikan, missä haluaa terapian toteutuvan. Sv3f-lähetteellä tapahtuvasta fysioterapiasta jokainen on oikeutettu saamaan KELA-korvauksen, toteutuspaikasta riippumatta.

Lähetteen kirjoittaja voi suositella jotakin fysioterapiapalvelun tuottajaa, jos on tiedossa esim. erityisosaaminen, jota kyseinen sairauden hoitaminen vaatii. Ohjaus voi tulla kyseeseen myös silloin, kun joku toinen osapuoli  maksaa määrätyn fysioterapian, esim. vakuutusyhtiö. Jos potilas kustantaa kuntoutuksensa / fysioterapiansa itse, valitsee hän toteutuspaikkansa itse. Lähetettä voi käyttää missä tahansa fysioterapialaitoksessa, missä päin Suomea tahansa.

Haluamme näin informoida paikkakunnan asiakkaita, sillä em. viestit ovat aiheuttaneet epätietoisuutta ja kyselyjä. Toivottavasti tämä viesti selkiyttää asiaa. Vastaamme mielellämme, jos asia vielä askarruttaa.

terveisin,

Fysiopisteen väki.

Hinnastomuutokset 1.1.2021 alkaen

Palvelujemme hinnat päivittyvät vuoden 2021 alusta alkaen.  Hintojen korotus palvelusta...

Lue lisää »

Fysioterapiaa turvallisesti

Fysioterapiapalvelut turvallisesti Käytämme kirurgisia maskeja kaikkien asiakkaittemme kanssa. Käyttämämme maskit...

Lue lisää »

UUTTA: Fysioterapeutin vastaanotto videoyhteydellä

Fysiopisteessä on otettu käyttöön etävastaanotto, joka toimii, kun asiakkaalla on...

Lue lisää »

Lue kaikki »