Sähköinen ajanvaraus »
hibaby

Tiesithän tämän: asiakas saa valita fysioterapiansa toteuttajan itse

Viime aikoina paikkakunnalla on asiakkaille alkanut tulla tekstiviestejä, joissa potilas ohjataan ottamaan yhteyttä tiettyyn fysioterapiatoimijaan sen jälkeen, kun hän on saanut lääkäriltä määräyksen fysioterapiaan. Kyseessä on SV3f-lähete ” TUTKIMUS- JA HOITOMÄÄRÄYS fysioterapiaan.”

Tällainen toiminta on harhaan johtavaa markkinointia.

Suomessa jokainen potilas, joka itse maksaa fysioterapialähetteessä määrätyn hoidon, saa itse valita sen paikan, missä haluaa terapian toteutuvan. Sv3f-lähetteellä tapahtuvasta fysioterapiasta jokainen on oikeutettu saamaan KELA-korvauksen, toteutuspaikasta riippumatta.

Lähetteen kirjoittaja voi suositella jotakin fysioterapiapalvelun tuottajaa, jos on tiedossa esim. erityisosaaminen, jota kyseinen sairauden hoitaminen vaatii. Ohjaus voi tulla kyseeseen myös silloin, kun joku toinen osapuoli  maksaa määrätyn fysioterapian, esim. vakuutusyhtiö. Jos potilas kustantaa kuntoutuksensa / fysioterapiansa itse, valitsee hän toteutuspaikkansa itse. Lähetettä voi käyttää missä tahansa fysioterapialaitoksessa, missä päin Suomea tahansa.

Haluamme näin informoida paikkakunnan asiakkaita, sillä em. viestit ovat aiheuttaneet epätietoisuutta ja kyselyjä. Toivottavasti tämä viesti selkiyttää asiaa. Vastaamme mielellämme, jos asia vielä askarruttaa.

terveisin,

Fysiopisteen väki.

Kevään 2020 Fasciaryhmien aikataulu

Faskiaharjoittelu jatkuu jälleen ! Voit ilmoittautua myös yksittäisille kokeilukerroille. Katso lisätietoa palveluvalikostamme—>fasciaryhmä

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.15 – 18.30 seuraavina päivämäärinä:

15.1, 22.1, 29.1, 5.2, 12.2, 19.2, 4.3, 11.3, 18.3 ja 25.3 Eli ryhmä on joka viikko, lukuun ottamatta hiihtolomaviikkoa 9.

Harjoittelemme pienryhmässä, harjoittelukerran hinta on 20 euroa.

Tervetuloa !

Nettiajanvaraus käytössä !

Nyt voit varata ajan fysioterapiaan ja muihin palveluihimme myös sähköisesti. Klikkaa yläpuolella olevaa turkoosia palkkia, ja pääset ajanvarausjärjestelmään.

Valitse ensin palvelu, jonka jälkeen voit valita terapeutin ja näet hänellä vapaana olevat ajat.

Vahvistusviesti ajanvarauksestasi tulee sähköpostiisi.

Huomaa, että sähköisen ajanvarauksen piirissä ovat vain toimitiloissamme tapahtuvat vastaanotot. Jos kyse on mm. kotikäyntinä tehtävästä kuntoutuksesta tai allasterapiasta, olethan yhteydessä. Palvelemme edelleen myös puhelimitse, joten jos et löydä juuri sopivaa aikaa, tai toivot mm. akuuttiaikaa, ota yhteyttä 014 523 099.

 

Tervetuloa meille !

Tiesithän tämän: asiakas saa valita fysioterapiansa toteuttajan itse

Viime aikoina paikkakunnalla on asiakkaille alkanut tulla tekstiviestejä, joissa potilas...

Lue lisää »

Kevään 2020 Fasciaryhmien aikataulu

Faskiaharjoittelu jatkuu jälleen ! Voit ilmoittautua myös yksittäisille kokeilukerroille. Katso...

Lue lisää »

Nettiajanvaraus käytössä !

Nyt voit varata ajan fysioterapiaan ja muihin palveluihimme myös sähköisesti....

Lue lisää »
Lue kaikki »